• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Partner voor hairstyling in Nederland

Word partner van TRINITY haircare en krijg toegang tot de beste producten en educatie omtrent hairstyling in Nederland en België. Als je ervoor kiest onze partner te worden, bieden wij jou exclusief toegang tot onze hairstyling producten die nergens anders in Nederland en België te verkrijgen zijn. Wacht niet langer en profiteer direct van een partnership met ons. Bekijk onze website en ontdek hoe!

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Jouw partner voor producten op het gebied van haarstyling in Nederland

TRINITY haircare biedt uitzonderlijke deals voor al haar partnersalons, namelijk: toegang tot exclusieve kappersproducten. Omdat wij onze producten zelf produceren en alleen leveren aan onze partnersalons, zijn deze dus niet verkrijgbaar in webshops of groothandels. Als je ons inschakelt als partner ontvang je dus de beste kwaliteit hairstyling producten die zeldzaam zijn bij andere salons in Nederland en België. Neem eens een kijkje bij ons ruime assortiment professionele haarkleuring of onze grote voorraad haarverzorgingsproducten. Wordt vandaag nog partner van TRINITY haircare en geniet van de beste producten voor hairstyling van Nederland en België!

Bel ons en stel uw vragen

Heb je nog vragen over het afsluiten van een partnership met TRINITY haircare? Wij nemen graag uw twijfels weg, dus schroom niet en neem contact met ons op via het contactformulier. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)485 521 333 of stuur een e-mail via info@trinity-haircare.nl.