We weten allemaal dat in de winter je haar vaak wat dunner is. Dit heeft te maken met meer haaruitval en haar dat sneller vatbaar is voor schade, maar wij helpen jou om je haar te beschermen! Hierdoor heb jij de beste haarverzorging in de wintermaanden.

Daarom delen wij een aantal tips om je haar te verzorgen in de winter:

  1. Ga niet met nat haar naar buiten: De reden hiervoor is dat er waterdruppeltjes op je haar zitten die de haarschacht binnendringen, wanneer het buiten dan vriest gaan die haarschachten uitzetten waardoor het haar kwetsbaarder wordt. Droog daarom het haar goed om te zorgen voor de beste haarverzorging in de wintermaanden.
  2. Was je haar met conditioner: Dit geeft je haar extra verzorging en bescherming tijdens de zware winterperiode voor je haar.
  3. Let op absorberende stoffen: In de winter willen we vaak een lekker warme wollen muts of trui dragen, maar let wel op wat voor stof je draagt. Wol is namelijk een absorberende stof en trekt het vocht uit je haar, dit kan leiden tot droog haar, klitten, gespleten en afgebroken punten.
  4. Zet de stand van je föhn lager: Het is misschien soms koud met dat natte haar, maar als je er gelijk een hete föhn op zet is dat ook niet goed voor je haar. Zet daarom de föhn op een lagere stand om beschadiging van je haar te verminderen. Het beste zou zijn als je een föhn gebruikt waar een koude luchtstand op zit.
    Essentials winter producten van TRINITY haircare