MODERN MUSE

fall, winter, 2023

Individualisme is de nieuwe richting van onze wereldwijde cultuur en is verder gevorderd en meer gefocust dan ooit tevoren. Collectivisme, of het benadrukken van het belang van de gemeenschap, is pas dan in beeld wanneer de rechten en zorgen van elke persoon bijna even belangrijk zijn als die van de gemeenschap als geheel. Onafhankelijkheid en persoonlijke identiteit, maar vooral iemands zelfbeeld worden in individualistische culturen als een van de belangrijkste dingen beschouwd.

Vertaald naar het hier en nu en naar ons dagelijks leven betekent dit dat iedereen erachter moet komen (voor het geval je dit nog niet weet) wie je bent en dat iedereen vrede moet hebben met de uitkomst van het in twijfel trekken van iemands identiteit en eigenschappen, persoonlijke waarden,

doelen en ambities. De ware kracht van individualisme is accepteren wie je bent en niet de behoefte voelen om te veranderen of anderen te kopiƫren en daar gelukkig mee zijn.

Het European Artistic Team van TRINITY haircare wil dat JIJ in de spiegel kijkt, ook bij je kapper, maar vooral thuis, en je positieve kanten ziet, niet je negatieve.

Onthoud altijd dat iedereen uniek is en dat schoonheid begint op het moment dat je begint jezelf te zijn.

Modern Muse is een ode aan jezelf,

voor jou gecreƫerd door TRINITY haircare.

Lookbook