Icon TRINITY

EDUCATIE

Educatie, Educatie

Education – The Key to Success

TRINITY Academy

TRINITY partnersalons én geïnteresseerde salons zijn meer dan welkom tijdens een van de vele trainingen, cursussen of seminars in de nagelnieuwe TRINITY Academy van maar liefst 220m2 in het hoofdkantoor van de Benelux in Heijen.

Door de ruime omvang van de Academy en de juiste voorzorgsmaatregelen kunnen wij prima voldoen aan de richtlijnen en eisen van zowel de RIVM als ook de eigen wensen en behoeften van het educatieteam van TRINITY haircare. Zo zal er tijdens trainingen en cursussen voornamelijk in kleine, gemaximaliseerde groepen gewerkt worden, zullen de werkplekken op gepaste afstand worden opgesteld en zullen er verder ruim voldoende hygiëne maatregelen en specifieke loop- en werkroutes worden vastgelegd in en rond de TRINITY Academy.

  • Foto TAILOR'S Academy
  • Foto TRINITY Academy
  • Foto TRINITY Academy

Onze Visie op Educatie

Al vele jaren lang is Educatie een belangrijk sleutelwoord voor de gehele kappersbranche. Tegenwoordig is gelukkig iedereen ervan overtuigd dat Educatie van levensbelang is voor de persoonlijke ontwikkeling, het bewaken van de kwaliteit en het meegaan met trends en ontwikkelingen van en voor kappers en kapsalons, in welke hoedanigheid en grootte dan ook.

Lees Meer

TOEGANKELIJK

Laagdrempelige cursussen in kleine groepen, zodat er voldoende individuele aandacht kan worden gegeven aan de deelnemers.

PERSOONLIJK

Wij houden het graag persoonlijk! Dus een informele setting waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

UITGEBREID

Van praktische cursussen tot look & learns, op verschillende werkgebieden, zoals knippen, kleuren, dames, heren, sales en meer…

LEERZAAM

Met specialisten op verschillende vakgebieden geven wij de garantie voor een leerzame cursus vol nieuwe inspiratie!

PRAKTISCH

Niets is leuker, dan nieuwe trends en technieken opgedaan tijdens de cursus, direct om te zetten naar de dagelijkse praktijk in de salon!

CREATIEF

“Creativiteit is zien wat iedereen ziet, maar doen wat niemand doet.”

Brandbook
Logo TRINITY

Brandbook

Download
Educatie, Educatie

Produktcatalogus

Download
Educatie, Educatie