Icon TRINITY

EDUCATIE

Education – The Key to Success

TRINITY Academy

Educatie voor kappers

Voor zowel partnersalons als geïnteresseerde salons biedt TRINITY haircare educatie voor kappers. Een goede opleiding is de basis voor een goede kapper, en het is dus ook heel erg belangrijk dat deze kennis onderhouden wordt. Dat is dan ook het doel van de TRINITY. Zorg ervoor dat je meegaat met de recentste ontwikkelingen in de kappersbranche met de veelzijdige educatie voor kappers die wij aanbieden. Zo verzeker je jezelf ervan dat je klanten tevreden zijn, en blijven!

Educatie van toegevoegde waarde voor kappers

Bij TRINITY bieden wij verschillende professionele trainingen voor kappers om hen op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de haarmodewereld. TRINITY-partnersalons én geïnteresseerde salons zijn meer dan welkom om zo’n training, seminar of cursus voor kappers bij te wonen. Deze vinden altijd plaats in de gloednieuwe TRINITY Academy van maar liefst 220m2 in het hoofdkantoor van de Benelux in Heijen.

  • Foto TAILOR'S Academy
  • Foto TRINITY Academy
  • Foto TRINITY Academy

Onze visie op educatie voor kappers

Al vele jaren is educatie een sleutelwoord voor alle kappers. Tegenwoordig is het gelukkig gemakkelijk om dit bij te houden, namelijk door jouw salon aan te melden bij de TRINITY! Bij TRINITY staat het bewaken van de kwaliteit en het meegaan met trends en ontwikkelingen van en voor kappers centraal. Dit zie je zowel terug in onze trainingen als onze professionele kappersproducten.

Lees Meer

TOEGANKELIJK

Laagdrempelige cursussen in kleine groepen, zodat er voldoende individuele aandacht kan worden gegeven aan de deelnemers.

PERSOONLIJK

Wij houden het graag persoonlijk! Dus een informele setting waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

UITGEBREID

Van praktische cursussen tot look & learns, op verschillende werkgebieden, zoals knippen, kleuren, dames, heren, sales en meer…

LEERZAAM

Met specialisten op verschillende vakgebieden geven wij de garantie voor een leerzame cursus vol nieuwe inspiratie!

PRAKTISCH

Niets is leuker, dan nieuwe trends en technieken opgedaan tijdens de cursus, direct om te zetten naar de dagelijkse praktijk in de salon!

CREATIEF

“Creativiteit is zien wat iedereen ziet, maar doen wat niemand doet.”

Brandbook
Logo TRINITY

Brandbook

Product Catalogus

Meld jouw salon meteen aan

Wil je dat jouw salon met de tijd meegaat? Wacht dan niet langer en meld jouw salon direct aan voor een van de cursussen of trainingen van TRINITY voor kappers! Dit doet je eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Wil je eerst meer te weten over ons, en wie wij nou eigenlijk zijn? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Heb je nog overige vragen? Bel ons via +31 (0)485 521 333 voor meer informatie.