Lente/zomer collectie 2024 van TRINITY haircare:

MORE OR LESS

Elke zonsopgang is als een nieuw canvas voor je hele stijl en individuele uitstraling. Afhankelijk van je stemming, het weer, je geplande afspraken en misschien zelfs van de persoon met wie je samen bent, wordt je volledige look en stijl van de dag bepaald. En al deze dingen beslissen uiteindelijk welke kleding je draagt. Welke make-up je aanbrengt. Hoe je je haar stylet en welke accessoires je toevoegt om je LOTD (Look Of The Day) compleet te maken.

Op sommige dagen voel je je ontspannen en casual en wil je gewoon bij jezelf en je innerlijke wereld blijven. Op andere dagen voel je je energiek en sociaal en wil je jouw eigen statement aan de wereld laten zien. En op de meeste dagen zul je iets daar tussenin willen dragen en uitdrukken.

MORE OR LESS is de lente/zomer collectie 2024 van TRINITY haircare en een duidelijke verklaring dat alles wat je doet uiteindelijk afhangt van je stemming.

Jolanda Schenke, Artistiek Directeur voor TRINITY haircare: “Elke ochtend staat voor een nieuwe start, een frisse start, een compleet leeg vel papier dat je elke dag opnieuw moet schrijven. En afhankelijk van je stemming en alles wat je voor de dag gepland hebt. Samen met veel andere factoren zoals het weer buiten. Hoe je geslapen hebt. De mensen om je heen, of misschien zelfs het nieuws op televisie. Je beslist zelf of het een dag is waarop je extravert of introvert bent, luidruchtig of stil, casual of chic, glanzend of onopvallend. En volgens dit principe heb ik onze nieuwste trendcollectie MORE OR LESS ontworpen, want elk mens is een veelzijdige persoonlijkheid.”

MORE

Je bent klaar om de wereld te omarmen en te schitteren, misschien zelfs een beetje te pronken: de straten, restaurants, clubs en zelfs het kantoor van de baas roepen om jou, om het podium op te gaan en te schitteren! Je algemene stemming is energiek, levendig en open. Daarom zal je LOTD extravaganter en expressiever zijn, met levendige kleuren en patronen, opvallende accessoires en een gedurfder en sterker statement. Je keuzes worden bepaald door je mode, make-up en haar en al deze dingen weerspiegelen je stemming en energie. MEER betekent meer, in alles, maar verbonden met je eigen persoonlijkheid.

LESS

Een meer introverte en gebalanceerde stemming, waarin je emoties eerder ontspannen en casual zijn, eerder rustig en introvert. En zo zal je LOTD neutraler van toon zijn en subtieler in texturen en stoffen. Met misschien een paar klassiekere en eenvoudigere items uit je garderobe, gecombineerd met een gemakkelijk te stylen en niet te uitgesproken kapsel en make-up stijl. MINDER betekent echter niet minder betekenisvol, minder krachtig of minder vrouwelijk. Maar eenvoudigweg minder uitgesproken en dramatisch. De elegante dans tussen de verschillende mini-persoonlijkheden van je karakter bepaalt elke dag opnieuw of je dag MEER OF MINDER is!

Bekijk de Lente/zomer collectie 2024 van TRINITY haircare hier: