ONZE WERKWIJZE

Uiteraard willen wij jou graag zoveel mogelijk kennis en ervaring meegeven om succesvol van start te kunnen gaan met onze producten. Bovendien willen wij er zeker van zijn dat je 100% overtuigd bent van onze toegevoegde waarde aan jouw salon! We volgen daarom altijd onderstaand stappenplan, zodat een geïnteresseerde kapsalon ook weet wat hij/zij kan verwachten.

 

 

Compleet assortiment

Bij TRINITY haircare bieden we graag een totaalconcept! Met een volledig en uitgebreid assortiment in Colour, Care, Styling, Permanent, Salonservice, Merchandising én met ons herenmerk TAILOR’S Grooming als aanvulling hierop, zijn we de perfecte totaalleverancier voor jouw salon.

Hoogwaardige kwaliteit

We maken gebruik van het beste wat de natuur ons te bieden heeft en de modernste onderzoeksmethoden. Hoogwaardige, stabiele, verfijnde, dierproefvrije en duurzame producten – dat is waar TRINITY haircare voor staat.

Persoonlijke service

Wij hechten veel waarde aan een goede technische en commerciële begeleiding van onze partnersalons. Voor ons is een klant geen nummer, houden we het contact graag persoonlijk én staan we klaar voor onze partnersalons, in goede én in slechte tijden. Dat is partnerschap!

Educatie

Educatie is in onze ogen onmisbaar voor iedere kapper! Op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken en jezelf blijven ontwikkelen. Daarom bieden we in onze onze Academy van ruim 200m2 een gevarieerd aanbod aan cursussen, zowel voor knippen als kleuren!

Events

Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om zoveel contactmomenten te creëren met onze partnersalons. Hoe groter de familie, des te gezelliger het is. Daarom organiseren wij jaarlijks meerdere (inter)nationale events en shows voor zowel kleine als grote groepen.

100% Salon exclusief

Vanaf dag 1 heeft TRINITY haircare een belangrijke speerpunt: 100% salon exclusief zijn én blijven! Dat betekent dan ook, dat onze producten NIET verkrijgbaar zijn bij groothandels of webshops. Uitsluitend exclusief bij onze partnersalons!

Ruim 350 partnersalons ging jou voor in de Benelux

ONZE GARANTIES

Hoogwaardige kwaliteit

We maken gebruik van het beste wat de natuur ons te bieden heeft en de modernste onderzoeksmethoden. Hoogwaardige, stabiele, verfijnde, dierproefvrije en duurzame producten – dat is waar TRINITY haircare voor staat.

100% salon exclusief

Wij kiezen er heel bewust voor om de producten uitsluitend en exclusief te leveren aan professionele kapsalons. Dat betekent dan ook we ver gaan, soms heel ver, om niet alleen salon-exclusief te zijn, maar het vooral ook te blijven!

Persoonlijke service

Het persoonlijke contact met de klanten is ook iets dat bij TRINITY haircare hoog in het vaandel staat. We noemen onze partnersalons niet voor niets partners. We willen echt meedenken om samen verder te groeien. Samen het merk nog verder uitbouwen en gezamenlijk de business in de salon een boost geven. We bieden daarom service en ondersteuning op maat. Denk bijvoorbeeld aan speciale marketingacties, events, partnerreizen of reclame-uitingen. En, last but not least, uitgebreide ondersteuning in de vorm van persoonlijk advies, seminars, trainingen en shows.

Swiss Colour Company

TRINITY Haircare is van oorsprong een Zwitsers merk dat trots is op de oorsprong en de kenmerken die daarbij horen: producten van superieure kwaliteit, een strak, modern en functioneel design, en een sterke focus op het milieu en de natuur. Alle producten worden in een eigen laboratorium in Zwitserland ontwikkeld met als uitgangspunten betaalbare kwaliteit, zo groen mogelijk, dierproefvrij en met de beste ingrediënten. Het assortiment omvat alles wat je in de salon nodig hebt, namelijk styling, care, salonservice en een uitgebreid kleurassortiment. We noemen onszelf dan ook graag de Swiss Colour Company.

Totaal concept

TRINITY Haircare biedt een totaalconcept. Naast alle producten die men nodig heeft om de werkzaamheden in de salon uit te kunnen voeren, bieden we ook de ondersteuning die men nodig heeft om de klanten te bereiken en om zichzelf en de medewerkers te blijven ontwikkelen. In deze tijd volstaat men als merk niet meer door uitsluitend topproducten te leveren. Ook de aanvullende diensten en services, en de mensen achter een merk vormen een belangrijk onderdeel van de beleving. Vanuit die gedachten zetten we ons dan ook graag in voor het milieu en de maatschappij door internationale goede doelen te steunen.

Educatie

De ondersteuning op het gebied van educatie is bij TRINITY haircare zéér uitgebreid. We vinden het belangrijk om kennis over te dragen, dus we bieden een scala aan mogelijkheden. Niet alleen om meer over het merk en de producten te leren, maar ook om de vakkennis steeds verder te vergroten. Dat kan in de eigen salon, maar iedereen is ook van harte welkom in onze grote (internationale) Academy in het hoofdkantoor van de Benelux in Heijen. Hier bieden we een uitgebreid educatieprogramma aan.

Contact

Are you interested in our salon exclusive products, do you have a question or can we help you in any other way?

WE ARE HAPPY TO HELP!

Brandbook

Brandbook