• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Zwitserse haarproducten

Word partnersalon van TRINITY haircare en krijg exclusief toegang tot al onze Zwitserse haarproducten. Wij zijn van oorsprong een Zwitsers merk wat wordt aangeduid door onze producten van uitstekende kwaliteit, en daar zijn we trots op. Word vandaag nog partner en ondervind de topkwaliteit van onze Zwitserse haarproducten uit eerste hand.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

De beste Zwitserse haarproducten

Als je ervoor kiest om onze partner in hairstyling te worden, krijg je toegang tot ons uitgebreide assortiment Zwitserse haarproducten. Neem bijvoorbeeld onze nieuwe Reload stylingproducten. Deze gloednieuwe collectie verzorgt het haar terwijl het tegelijkertijd het haar ook fixeert en verstevigd. Een echte kers op de taart voor jouw creaties dus! Dat wij een Zwitsers merk zijn wordt gekenmerkt door onze producten topkwaliteit, een strak, modern en functioneel design, en een sterke focus op het milieu en de natuur. Al onze producten zijn biologisch en dierproefvrij geproduceerd, net zoals het feit dat alle verpakkingen ook duurzaam worden gemaakt. Waar wacht je dus nog op? Wordt partnersalon van TRINITY haircare en verrijk jouw salon met ons brede assortiment Zwitserse haarproducten!

Meld u aan in een handomdraai

Je kunt je eenvoudig aanmelden als partnersalon bij TRINITY haircare door het contactformulier in te vullen. Heb je nog vragen? Bel met ons via +31 (0)485 521 333 of stuur een e-mail via info@trinity-haircare.nl.