Wij zijn op zoek naar handelsagenten of vertegenwoordigers op zelfstandige basis in België!

Ben of ken jij degene die ons kan helpen om onze merken TRINITY haircare, TAILOR’S Grooming en ABHATI Suisse, te vertegenwoordigen in België? Dan hopen we graag wat van jou te horen!

In Nederland hebben we al grote successen geboekt met onze merken en nu willen we ook graag in België voet aan de grond krijgen. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers die op zelfstandige basis ons willen helpen bij het groeien van het netwerk en het openen van een nieuwe locatie met trainingsstudio in België.

  • Ben jij handelsagent en op zoek naar exclusieve merken om te vertegenwoordigen tegen een aantrekkelijke commissie?
  • Zoek je technische en commerciële ondersteuning van deze merken om voor kapsalons een overstap aantrekkelijk te maken met inname van producten?
  • Ben je op zoek naar een partner op de lange termijn die gelooft in samenwerkingen zonder contracten, maar mét een commitment en persoonlijk contact en een uitstekende service naar klanten toe?

Neem dan contact met ons op via info@trinity-haircare.nl. We zouden graag persoonlijk met jou willen kennismaken!

Hieronder lees je meer informatie over onze merken:

TRINITY haircare van Trinityhaircarebenelux is een professioneel haarcosmeticamerk, met Zwiterse roots én volledig salon-exclusief. www.trinity-haircare.nl

TAILOR’S Grooming van Tailor’s Grooming Benelux is ons mannenmerk. Onze stylings-, verzorgings- en scheerproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de unieke behoefte van het haar van mannen: door echte mannen, voor echte mannen. www.tailorsgrooming.com