team. TRINITY.

Jeroen Schenke
Jeroen SchenkeMANAGING DIRECTOR
Samen met Jolanda geeft Jeroen leiding aan het gezellige en enthousiaste team van TRINITY haircare Benelux. Als Algemeen directeur houdt Jeroen zich graag bezig met de inkoop, verkoop en algemene zaken van het bedrijf.
Jolanda Schenke
Jolanda SchenkeARTISTIC DIRECTOR
Samen met Jeroen geeft Jolanda leiding aan het gezellige en enthousiaste team van TRINITY haircare Benelux. Als Artistic Director is Jolanda hierbij verantwoordelijk voor alle technische zaken, zoals demonstraties, cursussen, shows én alle trendcollecties voor zowel de Benelux als internationaal.
Robin Schenke
Robin SchenkeCEO TRINITY haircare AG
Robin is werkzaam als CEO van TRINITY haircare. Daarnaast behoort Robin tot een van de oprichters van TRINITY haircare Benelux.

Binnen zijn functie van CEO zorgt Robin ervoor, dat de TRINITY familie wereldwijd verder blijft groeien en het merk TRINITY haircare op internationaal gebied een sterke speler blijft binnen de professionele haarcosmeticabranche.

Maartje Thomassen
Maartje ThomassenOFFICE MANAGER
Maartje is werkzaam als Office Manager van TRINITY haircare Benelux. Als ‘rots in de branding’ en aanspreekpunt voor alle partnersalons, zorgt zij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes verloopt.
Andrea Verberk
Andrea VerberkEDUCATOR
Andrea is verantwoordelijk voor alle demonstraties en cursussen in de Benelux. Met haar jarenlange ervaring, haar enorme kennis over het kappersvak én het enthousiasme wat ze met zich meebrengt, biedt ze een uitstekende service aan onze partnersalons!
Marc Jansen
Marc JansenACCOUNTMANAGER
Bij een gezellig team zoals het team van TRINITY haircare, mag de ‘Brabantse gemoedelijkheid en gezelligheid’ natuurlijk niet ontbreken. Daarom is Marc al vanaf de start bij ons actief als accountmanager in onder meer Noord-Brabant en Limburg.
Dennis Gerritsen
Dennis GerritsenACCOUNTMANAGER
Vrolijk, enthousiast en graag een luisterend oor zijn voor een ander. Dat is zoals de meeste mensen Dennis zullen omschrijven. In zijn functie van accountmanager wil hij het beste naar boven halen bij de partnersalons!
Johnny ten Have
Johnny ten HaveFOTOGRAAF & ACCOUNTMANAGER
Al jarenlang met veel plezier en met fantastische resulten onze fotograaf bij alle fotoshoots en events van TRINITY haircare, maar sinds 2023 combineert hij deze werkzaamheden ook met de functie van accountmanager.
Patrick van den Hout
Patrick van den HoutACCOUNTMANAGER
Met veel enthousiasme én een schat aan ervaring als accountmanager ondersteunt hij de partnersalons van TRINITY haircare om het maximale uit de salon te halen.
Harrie Jacobs
Harrie JacobsMAGAZIJNCHEF
Deze topper zorgt ervoor dat alle pakketjes iedere dag op tijd de deur uit gaan, zodat onze partnersalons zo snel mogelijk geleverd krijgen. Daarnaast werkt Harrie graag in de tuin en zorgt hij er ook voor dat de kantoortuin er altijd netjes uitziet!
Iris Kouwenberg
Iris KouwenbergSOCIAL MEDIA
Jong, gedreven, ambitieus en met een passie voor online en social media. Als nieuwste aanwinst van ons team is Iris verantwoordelijk voor alle social media activiteiten binnen ons bedrijf.
Anne Peters
Anne PetersBINNENDIENST MEDEWERKER
Als stagiaire gestart bij ons bedrijf en nu uitgegroeid tot volwaardig lid van het team. Jong, creatief, leergiering en inzetbaar op verschillende vlakken binnen het bedrijf.