• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Cursus voor kappers

Ben je op zoek naar een goede cursus voor de kappers in jouw kapsalon zodat zij hun vaardigheden kunnen perfectioneren? Dan ben je bij TRINITY haircare en haar Academy voor kappers aan het juiste adres! Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven met de nieuwste trends in de haarmode en wij helpen je hier graag bij. Meld jouw salon aan voor een cursus voor kappers bij de TRINITY Academy, je zult er geen spijt van krijgen!

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

De beste cursus voor kappers

Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de kappersbranche en ontdek wat een cursus van de TRINITY Academy voor de kappers van jouw salon kan betekenen. Volg een educatieve en prettige cursus voor kappers, en ga met een zelfverzekerd gevoel terug naar jouw salon. Met behulp van onze jarenlange ervaring en onze professionele kappersproducten, zul je beslist profiteren van onze bijscholing. Informeer bij onze medewerkers naar een professionele cursus voor kappers en profiteer van zeer tevreden klanten dankzij een van onze trainingen voor kappers.

Meld u aan en profiteer

Wil je dat jouw kapsalon bij de tijd blijft? Wacht dan niet langer en ontdek de mogelijkheden voor jouw salon bij een van de cursussen en seminars voor salons in Nederland en Belgiƫ! Dit doe je eenvoudig door ons contactformulier in te vullen. Als je nog vragen hebt of simpelweg meer informatie over ons of de TRINITY Academy voor kappers op wilt vragen. Neem dan contact met ons op via +31 (0)485 521 333.