• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Professionele trainingen voor kappers

TRINITY Academy biedt professionele trainingen voor kappers. Wij weten hoe belangrijk het is voor kappers om op de hoogte te blijven van haarmode en bieden daarom onze expertise aan om professionele trainingen te verzorgen voor de kappers in jouw salon. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat jouw salon meegaat met de tijd waardoor jouw klanten altijd met een tevreden gevoel de zaak zullen verlaten.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Goed georganiseerde professionele trainingen voor kappers bij het TRINITY Academy

De professionele kapperstraining die de TRINITY Academy aanbiedt in de salon in Heijen, is van hoog kaliber. De scholingen, kapperstrainingen en seminars die je bij ons volgt zijn de beste uit heel Nederland! Met behulp van onze expertise en professionele kappersproducten zorgen wij ervoor dat jouw kapperstraining erg leerzaam is en prettig verloopt. Of je nu al jaren meeloopt of juist op het punt staat je eigen kapsalon te starten: de kapperstrainingen bij TRINITY Academy zijn toegankelijk voor iedereen uit Nederland en België. Stel je dus leergierig op en meld jouw salon aan voor een professionele kapperstraining van TRINITY haircare!

Als je haar maar goed zit

Bij TRINITY haircare weten we maar al te goed dat trends in de haarmode continu veranderen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze kapperstrainingen altijd up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen in Nederland en België. Daarbij leren we jouw technieken te perfectioneren. Met uiterste zorg en precisie zijn onze professionele trainingen voor kappers opgesteld, en je mag dan ook het beste verwachten! Informeer naar de mogelijkheden voor jouw salon en profiteer van zeer tevreden klanten dankzij onze educatie voor kappers!

Blijf modern en meld jouw salon direct aan

Wil je dat jouw kapsalon met de tijd meegaat? Wacht dan niet langer en meld jouw salon direct aan voor een van de vele kapperstrainingen voor salons in Nederland en België! Dit doe je eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Wil je eerst meer te weten komen over ons en wie wij nou eigenlijk zijn? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Heb je nog overige vragen over onze professionele haarkleuring? Bel ons via +31 (0)485 521 333 voor meer informatie.