• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Duurzame haarproducten

De beste duurzame haarproducten van professioneel kaliber vind je bij TRINITY haircare. Wil jij je verzekeren van verantwoorde haarproducten? Een van onze kernwaardes is het leveren van dierproefvrije en duurzame haarproducten, en dit nemen wij erg serieus. Zo serieus dat wij zelfs door PETA zijn aangewezen als gecertificeerde producent van producten die 100% dierproefvrij zijn. Schakel ons in en verzeker jezelf en jouw klanten van alleen de beste en natuurlijke producten!

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Duurzame haarproducten exclusief voor jouw salon

Verzeker jouw klanten van de integriteit van jouw salon door ons in te schakelen als dé leverancier voor jouw kapsalon. Al onze producten zijn geproduceerd met oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, zo hoef je je er niet om te bekommeren! Doordat wij bovendien uitsluitend leveren aan salons, zijn onze duurzame producten niet beschikbaar bij groothandels en in webshops. De duurzame haarproducten die je bij ons bestelt, zijn dus niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook exclusief bij ons verkrijgbaar. Met deze producten voor haarstyling onderscheid je jezelf duidelijk van jouw concurrenten. Zorg ervoor dat je klanten jouw salon voldaan verlaten met een ongeëvenaarde ervaring én resultaat!

Neem gelijk contact met ons op

Als je jouw klanten wilt verzekeren van professionele maar ook duurzame haarproducten, wacht dan niet langer en neem gelijk contact met ons op! Vul eenvoudig het contactformulier in via onze website of bel ons via +31 (0)485 521 333 voor overige vragen.