• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Haarstyling met onze producten

Als expert in haarstyling wil jij natuurlijk kunnen rekenen op uitsluitend de beste producten. Hiermee maak jij elk kapsel tot een succes en geef je jouw klanten de verzorging die zij verwachten. Kies daarom voor de producten van TRINITY haircare en ervaar hoe eenvoudig haarstyling kan zijn dankzij onze professionele collecties.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Ervaar onbezorgde haarstyling met onze verantwoorde producten

Op het gebied van haarstyling zijn er natuurlijk talloze producten die je nodig hebt. Van verzorgende middelen tot professionele haarverf: wij hebben het voor jou in huis. Zo creƫer je het kapsel waar jouw klant van droomt. Wil je je als kapper tegelijkertijd inzetten voor een beter milieu? Ook dan reken je op TRINITY haircare. Je profiteert met onze producten van een duurzaam productie- en verpakkingsproces. Daarbij zijn onze artikelen volledig dierproefvrij en vegan. Zo help jij ook klanten met een veganistische leefstijl zonder zorgen verder dankzij jouw samenwerking met ons als jouw kappersleverancier.

Bestel vandaag nog jouw producten

Bestel vandaag nog jouw favoriete producten en ga binnenkort aan de gang met professionele haarstyling. Wil je meer weten over ons, onze producten of een samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij je van alle informatie kunnen voorzien die jij nodig hebt. Bel naar +31 (0)485 521 333 voor een antwoord op al je vragen.