• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Professionele haarkleuring

Haal de beste professionele haarkleuring in huis voor jouw kapsalon. Ben je op zoek naar rustige en natuurlijke kleuren of wil je juist jouw voorraad aanvullen met felle kleuren? Je vindt het allemaal in ons ruime assortiment aan professionele haarkleuringen. Neem een kijkje in ons kleurrijke assortiment en ontdek de mogelijkheden.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Professionele haarkleuring van verscheidende hoogstaande merken

Bij TRINITY haircare heb je exclusief toegang tot een groot aanbod aan professionele haarkleuring van diverse merken. Wij noemen onszelf graag de ‘Swiss Colour Company’ vanwege onze Zwitserse achtergrond en het uitgebreide kleurassortiment dat wij als kappersleverancier bieden. Dit zie je bij onze collectie aan VDT-kleuring die in meer dan 140 tinten beschikbaar is. Of kies voor de KALEID collectie met haarkleuring die mooie en levendige kleuren biedt, waarmee je de mooiste effecten creëert. Al onze producten zijn tevens duurzaam geproduceerd. Dit houdt in dat al onze verpakkingen klimaat-neutraal gemaakt zijn en er alleen natuurlijke ingrediënten worden verwerkt in onze professionele haarkleuring, en al onze andere producten!

Vul het contactformulier in

TRINITY haircare staat voor kwaliteit en service. Naast dat we producten leveren van hoog niveau, bieden wij ook educatie voor kappers zodat je naast uitstekende producten, ook over de meeste recente vaardigheden beschikt. Is jouw interesse gewekt? Vul het contactformulier in via onze website. Heb je nog overige vragen? Bel ons via +31 (0)485 521 333 of stuur een e-mail via info@trinity-haircare.nl.