• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Professionele haarkleuring

Haal de beste professionele haarkleuring in huis voor jouw kapsalon. Of je nu op zoek bent naar rustige en natuurlijke kleuren of juist jouw voorraad felle kleurtjes wilt aanvullen: bij ons vind je het allemaal! In ons ruime assortiment hebben wij alles wat jouw kapsalon maar nodig heeft op het gebied van professionele haarkleuring. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de mogelijkheden.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Professionele haarkleuring van verscheidende hoogstaande merken

Bij TRINITY haircare heb je exclusief toegang tot een groot aanbod aan professionele haarkleuring van diverse merken. Wij noemen onszelf graag de ‘Swiss Colour Company’ vanwege onze Zwitserse achtergrond en het uitgebreide kleurassortiment dat wij bieden. Dit is goed terug te zien bij VDT-kleuring die in meer dan 140 tinten beschikbaar is. Of de KALEID collectie die mooie en levendige kleuren bieden, waarmee je de mooiste effecten creëert. Al onze producten zijn tevens duurzaam geproduceerd. Dit houdt in dat al onze verpakkingen klimaat-neutraal gemaakt zijn en er alleen natuurlijke ingrediënten worden verwerkt in onze professionele haarkleuring, en al onze andere producten!

Vul het contactformulier in

TRINITY haircare staat voor kwaliteit en service. Naast dat we producten leveren van hoog niveau, bieden wij ook bijscholing voor kappers zodat je naast uitstekende producten, ook over de meeste recente vaardigheden beschikt. Is jouw interesse gewekt? Vul het contactformulier in via onze website. Heb je nog overige vragen? Bel ons via +31 (0)485 521 333 of stuur een e-mail via info@trinity-haircare.nl.