• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Professionele haarverf

Ben jij op zoek naar de beste professionele haarverf voor jouw kapsalon? Wordt dan partner van TRINITY haircare en krijg toegang tot onze exclusieve collecties met haarverf van uitsluitend de hoogste kwaliteit. Kies uit ons breed aanbod aan prachtige kleuren en maak al jouw klanten blij met hun favoriete haarkleur!

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Maak jouw klanten blij met onze professionele haarverf

Met de professionele haarverf van ons als jouw exclusieve kappersleverancier verf jij het haar van jouw klanten zonder je zorgen te maken om milieuonvriendelijke praktijken. Onze producten zijn namelijk duurzaam geproduceerd en verpakt. Is het ook jouw missie om haarverzorging aan elke klant aan te bieden? Vertrouw dan op onze vegan haarproducten die 100% dierproefvrij zijn. Zo behandel je ook cliƫnten met een veganistische leefstijl met onze professionele kappersproducten. Zoek je slechts een verzorgende kleurshampoo? De zilvershampoo van ons kappersmerk laat ook grijstinten schitteren! Blijf dus je concurrentie een stap voor met onze professionele haarkleuringen.

Word vandaag nog een van onze partnersalons

Sluit je dus vandaag nog aan als partnersalon van TRINTIY haircare voor het exclusieve recht op onze professionele haarverf in diverse kleuren. Heb je vragen over de samenstelling of het gebruik van onze producten? Neem dan vooral even contact met ons op via +31 (0)485 521 333 of info@trinity-haircare.nl zodat wij je van persoonlijk advies kunnen voorzien.