• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Zilvershampoo van ons kappersmerk

Als je alleen het allerbeste wilt voor jouw klanten, kies je de zilvershampoo van ons kappersmerk. TRINITY haircare voorziet jou als partnerkappers uitsluitend van de beste producten die op een verantwoorde en duurzame manier geproduceerd worden. Probeer dus ook onze zilvershampoo en geef het haar van elke cliƫnt de zorg die het verdient.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

De voordelen van zilvershampoo van ons exclusieve kappersmerk

Je hebt met de zilvershampoo van ons kappersmerk een verzorgende shampoo in huis op basis van gletsjerwater en lavendelolie. Hiermee geef je grijs en blond haar meer glans terwijl je de veerkracht van het haar verbetert. Deze zilvershampoo uit onze exclusieve groothandel neutraliseert bovendien vergeling en verbetert de haarstructuur. Alleen als partnersalon van TRINITY haircare kun jij deze shampoo bestellen. Je behoudt met ons kappersmerk dus altijd een voorsprong op jouw concurrenten! Wil je het haar van jouw klanten juist volledig verven in schitterende kleuren? Kies dan voor onze professionele haarverf.

Word partner van ons merk

Wil jij TRINITY haircare als jouw exclusieve kappersleverancier inschakelen? Sluit je dan vandaag nog aan als partnersalon voor het exclusieve recht op de zilvershampoo en andere professionele producten van ons kappersmerk. Voor vragen over onze artikelen of om partner te worden, bel je naar +31 (0)485 521 333 of stuur je een e-mail naar info@trinity-haircare.nl.