re:LOAD

spring, summer, 2021

Reload your optimism.
Reload your creativity.
Reload your style.
re:LOAD 2021!

Nieuw. Fris. Stoer. In de mode. Internationaal. Individueel. Uniek. Dynamisch. Kosmopolitisch. TRINITY haircare ‘goes International Catwalk’
met de nieuwe trendcollectie: re: LOAD

Maar deze lente en zomer van 2021 heeft meer te bieden dan alleen een nieuwe trendcollectie! Het concept van de nieuwste creatie van het European Artistic Team van TRINITY haircare bestaat onder meer uit een LOOK BOOK, als onderdeel van de introductie of herlancering van onze Styling Serie re: LOAD.

Zwitserse bergen

De visie voor dit Look Book? Haal de International Fashion Catwalks van 9 verschillende Global Fashion Capitals naar je TRINITY haircare salon. Elke stad die in dit Look Book wordt gebruikt, wordt aan je gepresenteerd in 3 verschillende fashion statements en 3 verschillende hair fashion looks, en per stad wordt dit gedaan door één en hetzelfde model. Hiermee laten we jou zien wat er mogelijk is met hetzelfde haar als je gewoon de juiste producten gebruikt!

Wees solidair met je kapper
Steunmaatregelen
TRINITY challenge
Blijf positief

Amsterdam, Berlijn, Londen, Milaan, Moskou, New York, Parijs, Sao Paulo, Shanghai – elk van deze steden heeft zijn eigen karakter, zijn eigen ritme en zijn eigen stijl. Dompel jezelf onder, word een deel van de stad en maak het jouw stijl. Een day-look, een dinner-look en een club-look, elk met bijpassende fashion statements en vertaald naar de vibe en ambiance van de betreffende stad. Van casual street-looks tot high class night out looks: alles is mogelijk om te creëren met re: LOAD van TRINITY haircare – dus maak van de straten, pleinen en centra van de stad JOUW catwalk!

Of je nu On-Stage, Off-Stage of Back-Stage bent, met re: LOAD bevind je je altijd op de ‘MAINSTAGE‘ van JOUW salon! We breiden de beroemdste modecatwalks ter wereld uit naar JOUW salon, zodat je JOUW individuele kapsels kunt creëren en JOUW styling- en afwerkingsmagie kunt uitvoeren. Waar je ook bent. De wereld is een catwalk. MAAK JOUW EIGEN CATWALK.