• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Groothandel in haarproducten voor kappers

Ben jij op zoek naar een groothandel die de mooiste haarproducten ontwerpt voor kappers? Bekijk dan zeker ons uitgebreide assortiment. TRINITY haircare is hét merk voor kappers en is een groothandel die haar haarproducten exclusief levert aan partnersalons. Je profiteert bij ons van professionele kwaliteit en dieproefvrije kappersbenodigdheden. Met onze producten weet je dus zeker dat je jouw concurrentie altijd een stap voor blijft.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Profiteer met onze groothandel van uitsluitend de beste haarproducten

Als klant van TRINITY haircare heb jij het exclusieve recht op de haarproducten die onze groothandel voor kappers produceert. Ons kappersmerk wordt uitsluitend geleverd aan partnersalons en is niet beschikbaar in andere webshops of groothandels. Een ander voordeel dat je met onze exclusieve producten ervaart, is dat al onze collecties op duurzame wijze geproduceerd worden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schade aan het milieu. Ook dierenleed bannen wij als kappersleverancier uit dankzij onze 100% dierproefvrije productieprocessen. Wil je ook klanten met een veganistische leefstijl aan hun droomkapsel helpen? Je profiteert via ons van vegan haarverzorgingsproducten waarmee je elke klant professioneel van dienst bent.

Verras jouw klanten met producten van ongekende kwaliteit

Jij wil jouw klanten toch ook garanderen van de beste haarverzorgings-, kleurings- en stylingproducten? Wordt vandaag nog partner en ontvang de exclusieve haarproducten voor kappers uit onze groothandel bij jouw kapsalon. Twijfel je welke producten het beste bij jouw werk passen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar +31 (0)485 521 333 voor meer informatie. We denken graag met je mee.