• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Vegan haarverzorgingslijn

Bij TRINITY haircare vinden wij vegan produceren, zoals bij onze haarverzorgingslijn, erg belangrijk. Dit nemen wij zo serieus dat wij zelfs door PETA zijn uitgeroepen als een gecertificeerde producent van 100% dierproefvrije haarproducten. Daarbij zijn al onze verpakkingen duurzaam geproduceerd en gebruiken wij enkel biologische ingrediƫnten voor onze vegan haarverzorging. Stel je klanten gerust en gebruik enkel de natuurlijke producten van TRINITY haircare.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Een vegan haarverzorgingslijn voor elk haartype

Draag bij aan een betere wereld en stap over op volledig vegan haarverzorging met onze exclusieve haarverzorgingslijn en onze professionele haarkleuring die 100% dierproefvrij is. Sta je op het punt om een kapsalon te starten? Maak gelijk een goede start en word klant van ons kappersmerk. Als partnersalon van TRINITY haircare krijg je exclusieve toegang tot al onze vegan haarverzorging. Zo wordt het dus heel gemakkelijk om jouw salon te onderscheiden van al jouw concurrenten. Je vertrouwt bij ons altijd op producten van een hoge kwaliteit waarmee je jouw klanten laat stralen. Kies voor een duurzame en milieuvriendelijke werkomgeving en materiaal met de vegan producten van TRINITY zoals de haarverzorgingslijn, haarkleuring en nog veel meer!

Neem vandaag nog contact op en bestel onze vegan haarverzorging

Als je net zoals wij helemaal enthousiast bent over onze vegan haarverzorgingslijn en andere dierproefvrije producten, neem dan gelijk contact met ons op! Word partnersalon van TRINITY en help mee de wereld te beteren. Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +31 (0)485 521 333.