• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Het beste kappersmerk

Voor jouw salon wil je natuurlijk alleen het beste kappersmerk in huis halen. Kies daarom voor de kwaliteit van TRINITY haircare. Je vertrouwt met onze prachtige en dierproefvrije producten altijd op een geweldig resultaat waardoor jouw klanten altijd met een goed gevoel de salon uitlopen. Je vindt in het assortiment van ons kappersmerk een breed aanbod aan de beste producten voor iedere salon.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Laat elk kapsel stralen met producten van het beste kappersmerk

Er zijn natuurlijk diverse soorten merken voor kappers op de markt, maar als je echt voor kwaliteit wilt gaan, vertrouw je op ons als jouw kappersleverancier. Je ontvangt van ons als het beste kappersmerk van Nederland exclusieve haarproducten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Je vindt onze producten niet in webshops of groothandels, maar bestelt deze exclusief via ons. Als groothandel in kappersproducten, snappen we hoe belangrijk het is om elke klant de behandeling te geven waar zij van dromen. Onze duurzame producten zijn volledig vegan en dierproefvrij zodat je ze voor elke klant kunt gebruiken en voor iedereen een droomkapsel creëert. Met TRINITY haircare als jouw beste kappersmerk laat je dus elke klant schitteren en geef je hun haar een intensieve verzorging. Houd jij je ook bezig met het verven van het haar van jouw cliënten? Probeer dan zeker ook onze professionele haarkleuring uit.

Ontdek de collectie

Ben je benieuwd naar de collecties die wij als het beste kappersmerk van Nederland aan jou leveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek ons ruime aanbod aan professionele en duurzame producten. Wil je jouw vaardigheden als kapper verder aanscherpen? Schrijf je dan ook in voor onze professionele trainingen voor kappers en bel naar +31 (0)485 521 333 of stuur een e-mail naar info@trinity-haircare.nl voor meer informatie.