• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Dierproefvrije haarproducten

Het vinden van professionele maar ook dierproefvrije haarproducten is soms erg lastig. Gelukkig maakt TRINITY haircare deze zoektocht heel eenvoudig voor je. Wij kunnen je garanderen dat onze haarproducten volledig dierproefvrij zijn. Om deze reden zijn wij opgenomen door PETA als een gecertificeerde producent van 100% dierproefvrije haarproducten. Zo kun je met een gerust hart jouw klanten tevredenstellen met onze professionele kappersproducten!

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Haal jouw dierproefvrije haarproducten bij ons

Duurzaam en milieuvriendelijk zijn staat bij ons erg hoog in het vaandel. Zo bieden wij niet alleen dierproefvrije haarproducten aan, maar zijn al onze producten ook duurzaam geproduceerd en verpakt. Van klimaat neutrale printproducten gebruiken tot biologische ingrediënten verwerken in onze natuurlijke haarproducten, Trinity Haircare heeft aan alles gedacht! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze vegan haarverzorgingslijn. Naast duurzaam en milieuvriendelijk produceren, maken wij ons ook hard voor verschillende liefdadigheidsorganisaties. Van lokale initiatieven om kanker te bestrijden tot Barber Angels, een initiatief om daklozen een gratis knipbeurt te geven. Of het nu dus om dierproefvrije haarproducten gaat of om andere goede doelen, bestellen bij TRINITY haircare staat gelijk aan het ondersteunen van een betere wereld.

Wacht niet langer en schakel ons in als leverancier

Als je graag zonder schuldgevoel te werk wilt gaan en klanttevredenheid wilt garanderen, bestel je de beste dierproefvrije haarproducten bij TRINITY haircare! Vul eenvoudig het contactformulier in via onze website of bel ons via +31 (0)485 521 333 of stuur een e-mail via info@trinity-haircare.nl.