• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Een eigen kapsalon starten

Wil je graag een eigen kapsalon starten? Schakel TRINITY haircare in als leverancier en krijg toegang tot alle benodigdheden die jij nodig hebt om jouw eigen kapsalon te beginnen, dé droom van iedere kapper! Wij maken het makkelijk voor jou om jouw eigen kapsalon op te starten. Ontdek de mogelijkheden met ons ruime assortiment.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Alles wat je nodig heeft om een kapsalon te starten

Ben je kapper en wil je graag toegang tot professionele producten zodat jij een eigen kapsalon kunt beginnen? Word partner van TRINITY haircare. Je profiteert dan van onze professionele en duurzame haarproducten die nergens anders te vinden zijn. Bijvoorbeeld ons ruime assortiment haarverf. Als beginnend kapper kan het lastig zijn om je te onderscheiden van jouw concurrenten. Daarom is het belangrijk voor iedere kapper om professionele producten van de hoogste kwaliteit te gebruiken. Als dé kappersleverancier van Nederland is TRINITY haircare de logische keuze om in te schakelen als je jouw eigen kapsalon gaat starten.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is niet alleen essentieel voor een kapper om over de beste haarstyling producten te beschikken, maar ook om mee te gaan met de nieuwste trends in de haarmode. Ook daar kan TRINITY haircare je bij helpen! Wij bieden educatie voor kappers zodat jij en jouw medewerkers op de hoogte blijven van de recentste ontwikkelingen van en voor kappers. Dit is dus ideaal als je op het punt staat om jouw eigen kapsalon te starten en even een ophelderingscursus nodig hebt. Aarzel niet en meld je direct aan!

Vereenvoudig het beginnen van jouw eigen kapsalon

Word partnersalon van TRINITY haircare en maak de opstart van jouw nieuwe kapsalon een stuk eenvoudiger. Zorg dat je altijd de beste producten op voorraad hebt en laat een goede eerste indruk achter bij jouw klanten. Meld je nu eenvoudig aan door het contactformulier in te vullen. Als je nog vragen voor ons hebt over het beginnen van jouw eigen kapsalon, aarzel dan niet en neem direct contact op via +31 (0)485 521 333.