• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Natuurlijke haarproducten

Heb je een moderne kapsalon en werk je het liefste met natuurlijke haarproducten? TRINITY haircare helpt jou hier verder mee. Wij vinden het uiterst belangrijk dat wij alleen natuurlijke ingrediƫnten in onze haarproducten verwerken. Niet alleen omdat dat beter is voor het haar, maar het is natuurlijk ook beter voor het milieu. Een echte win-winsituatie dus!

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Intens verzorgende en natuurlijke haarproducten vindt u bij ons

Bij TRINITY haircare vinden wij milieuvriendelijk en duurzaam zijn erg belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om natuurlijke en volledig dierproefvrije haarproducten te leveren. Dit doen wij zo goed dat wij zijn opgenomen door PETA als gecertificeerde producent van 100% dierproefvrije producten. Ook bevatten onze producten het label van ECOCERT, wat betekent dat ze worden geproduceerd op een gecertificeerde en milieuvriendelijke manier. En weet je wat het mooiste van dit allemaal is? Als je partnersalon van ons wordt krijg je exclusief toegang tot al onze natuurlijke haarproducten! Wij leveren namelijk alleen aan onze partnersalons, en dus zijn onze producten niet te vinden op webshops en groothandels. Grijp deze unieke kans!

Schakel ons in als leverancier

Als je ons inschakelt als leverancier voor jouw salon, geniet je exclusief van professionele en natuurlijke haarproducten. Aarzel dus niet en vul het contactformulier in. Heb je nog overige vragen? Bel ons via +31 (0)485 521 333 of stuur een e-mail via info@trinity-haircare.nl.