• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Natuurlijke haarproducten

Werk jij het liefste met natuurlijke haarproducten in jouw moderne kapsalon? Reken dan op de kwaliteit van de natuurlijke kappersproducten van TRINITY haircare. Wij vinden het uiterst belangrijk dat om alleen natuurlijke ingrediënten in onze haarproducten te verwerken. Dit doen we niet alleen omdat het beter is voor het haar, maar is natuurlijk ook voor het milieu. Een echte win-winsituatie dus!

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Intens verzorgende en natuurlijke haarproducten vindt u bij ons

Bij TRINITY haircare reken je erop dat al onze haarproducten milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Vertrouw op ons om er alles aan de doen om natuurlijke en volledig dierproefvrije haarproducten te leveren. Je vindt ons zelfs als door PETA gecertificeerde producent van 100% dierproefvrije producten. Ook bevatten onze producten het label van ECOCERT, wat betekent dat ze worden geproduceerd op een gecertificeerde en milieuvriendelijke manier. Wil jij hier ook graag van profiteren in jouw salon? Als je partnersalon van ons wordt, krijg je exclusief toegang tot al onze natuurlijke haarproducten zoals de zilvershampoo van ons kappersmerk! Als partnersalons gebruik jij exclusief onze natuurlijke producten, deze zijn namelijk niet te vinden in webshops en groothandels. Grijp dus deze unieke kans!

Schakel ons in als leverancier

Als je ons inschakelt als kappersleverancier voor jouw salon, geniet je exclusief van professionele en natuurlijke haarproducten. Aarzel dus niet en vul het contactformulier in om al onze collecties en natuurlijke, duurzame producten te ontdekken. Heb je overige vragen over onze collecties? Bel ons via +31 (0)485 521 333 voor meer informatie.