Icon TRINITY haircare

Proefplaatsing van TRINITY haircare

Rings TRINITY haircare

Aanvraag proefplaatsing van TRINITY haircare

Leuk dat je interesse hebt in onze kleuren! 

TRINITY haircare biedt jou nu de mogelijkheid om je, geheel vrijblijvend, te laten overtuigen van de mogelijkheden die onze kleuren te bieden hebben. Daarbij bieden we jou een 100% tevredenheidsgarantie.

Wat houdt deze proefplaatsing van TRINITY haircare in? Je krijgt van de gehele lijn van VDT of CoT 1x keer geleverd. Daarvoor betaal je een bedrag van €300,- excl. BTW als borgstelling voor de levering van deze kleuren. Je mag hier vervolgens maximaal 3 maanden mee aan de slag gaan en achteraf betaal je uitsluitend de tubes die je daadwerkelijk hebt gebruikt. Na deze periode van 3 maanden kijken we hoe de proefperiode is bevallen. Als je niet tevreden bent, nemen we de ongebruikte tubes gewoon weer mee terug. Indien je wel overtuigd bent van de mogelijkheden die we te bieden hebben, gaan we samen kijken hoe we zo aantrekkelijk mogelijk de overstap kunnen maken. Bovendien ontvang jij een GRATIS demonstratie bij jou in de salon, zodat je alle ins en outs te horen krijgt voordat je gaat testen.

Vul via het onderstaande contactformulier jouw salongegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvende demonstratie te plannen in jouw salon!

Wil je weten welke cursussen we nog meer aanbieden in onze Academy? Bekijk deze hier!

Adres

De Groote Heeze 27
6598 AV HEIJEN
NEDERLAND

Telefoon Nederland

+31 (0)485 521 333

E-Mail

info@trinity-haircare.nl

Community    StylingCareTAILOR'SpH PlexANDMETICS