re:LOAD

spring, summer, 2021

Learning how to be more with less

Wat een jaar tot dusver! Wie had er gedacht dat 2020 zo zou verlopen.

Laten we proberen om dit jaar zo positief mogelijk te benaderen, want positiviteit en leren van verschillende ervaringen zijn dingen die helpen om een heldere blik in de toekomst te krijgen.

Zou het niet mooi zijn dat mensen nu eindelijk een les leren uit datgene wat de wereld ons probeert te vertellen?

Is het niet prachtig dat de natuur meer dan ooit tevoren aan het opbloeien is, dat de lucht schoner is dan de afgelopen jaren en dat mensen zich nog meer bewust worden van het milieu en hun eigen omgeving en omstandigheden.

Wat denk jij? Zal het blijven? Zouden deze bewustwordingen blijven, en zullen mensen de nodige aanpassingen doen? Zou de mensheid leren van deze recente ervaringen? Of gaan we weer snel terug naar (het nieuwe) normaal? Één ding is zeker: de tijd zal het leren!

In de Artistic Minimalistic trend collectie van TRINITY haircare is ‘kwaliteit over kwantiteit’ het motto. En zo gemakkelijk als het klinkt, zo eenvoudig is het absoluut niet om exact hetzelfde te bereiken, of zelfs een betere kwaliteit te bereiken door minder materiaal, producten of hulpmiddelen uit jouw garderobe, jouw huis of jouw specifieke project te gebruiken. Het is een absolute kunst om dingen weg te laten en nog steeds hetzelfde resultaat te bereiken, onafhankelijk van wat je doet en de manier waarop je dit bewerkstelligt, dit is artistiek en minimalistisch op hetzelfde moment!

Wat we allemaal zouden kunnen proberen, zoals het European Artistic Team van TRINITY haircare dat ook heeft gedaan, is om dingen weg te laten, dezelfde kwaliteit te krijgen met minder kwantiteit, om meer te zijn met minder! Maar ook in het algemeen zouden we meer moeten leven in het moment zelf, meer moeten genieten van de kleine dingen en om de familie op de eerste plaats te laten komen.

In ons geval: de TRINITY haircare familie!

Logo

Brandbook

Brandbook