EVOLUTION
ART

fall, winter, 2019

The art of evolution

De parallele evolutie van vrouwen en kunst heeft door de tijd heen geresulteerd in een diversiteit aan looks en designs welke garant en bol stonden van schoonheid en universeel waren in gevoel en vrouwelijke vormen.

Eclectische bewegingen en intellectuele en expressieve vrijheid gaan hand in hand wanneer je kijkt naar de evolutie van kunst in de laatste eeuwen. Het resultaat is een grote diversiteit van vele tijdloze designs in alle soorten van kunst wereldwijd.

Tegenwoordig wordt in de moderne kunst gebruik gemaakt van combinaties tussen functies en structuren, kleuren en vormen in ieder kunstwerk, welke nog meer nadruk legt op het eclectische van de evolutie van kunst.

Wanneer gekeken wordt naar de evolutie van vrouwen is het goed om te zien dat vrouwen het voor elkaar hebben gekregen meer zeggenschap te hebben, meer voor zichzelf op te komen en onafhankelijker te zijn dan vroeger. Er zijn geen beperkingen / grenzen meer, dus vrouwen kunnen zijn wie ze willen en ook horen te zijn.

Door deze grote en goede ontwikkeling, zijn vrouwen vrij om te zeggen, te doen en zich te uiten op de manier hoe zij dit zelf willen, wat resulteert in vrouwen in verschillende vormen, maten, functies, expressies zoals moderne kunst in de hedendaagse tijd.

Deze parallele evolutie van vrouwen inspireerde het TRINITY haircare European Artistic Team om een diverse, eclectische en prachtige trendcollectie te maken, welke vrouwelijkheid combineert met sterke design statements en functionaliteit met energieke kleurcombinaties.

Architectonische lijnen gecombineerd met oplichtende kleuren, functioneel design gecombineerd met metallic effecten en revolutionaire vormen gecombineerd met de mooiste looks en haarstijlen: het TRINITY haircare European Artistic Team creĆ«erde met EVOLUTION ART een nieuwe, creatieve, gevarieerde en fashionable trend collectie met futuristische elementen die zich laat vertalen als een hypergekleurde poort naar een andere dimensie…
Met TRINITY haircare!

Logo

Brandbook

Brandbook