SWEET
SUBURBIA

spring, summer, 2019

The best of both worlds

Het beste van twee werelden, is dat niet iets wat we allemaal willen op enig moment?

Leven in de buitenwijken, maar genieten van de stad. Zuid en noord. Heen en terug. Snel en langzaam. Licht en schaduw. Zon en maan.

Neem het voordeel van het leven en beslis voor jezelf wat JIJ wilt doen, hoe je dit wilt doen, wanneer en met wie!

Hoe fijn is het om ten volste te genieten van leven en te proberen om het beste uit twee werelden te halen. Sterke en onafhankelijke vrouwen die weten hoe ze dit moeten doen! Het is een kwestie van balans. Keuzes maken. Het leven vormgeven in jouw gewenste vorm.

Een moeder, vriendin, echtgenoot, collega, sportvriendin en manager zijn van 1 miljoen dingen gedurende de dag.

Een vriendin, feestbeest en sexy vrouw zijn en in de spotlights staan met jouw powervriendinnen gedurende de nacht.

Deze lente / zomer gaat het om SWEET SUBURBIA! Het beste uit twee werelden halen. Alleen voor de vrouwen die keuzes durven te maken in het leven. Vrouwen die weten wat ze willen. Onafhankelijke power vrouwen die opbloeien deze lente / zomer!

Stop met het leven in zwart en wit. Laat jezelf zien! Durf voor jezelf op te komen en leef het leven!

Wanneer mensen opbloeien worden ze aantrekkelijker, succesvoller, zelfverzekerder en wanneer fijne gevoelens of relaties opbloeien, dan kunnen deze ook groeien. Wanneer de natuur opbloeit, laat het de mooiste kleurpatronen, kleureffecten en kleurschaduwen zien en het zorgt voor een verbazingwekkende en overweldigende ervaring als je er voor open staat om naar deze prachtige schoonheid te kijken.

Bedenk nu dat de lente / zomer van 2019 sterke vrouwen zijn die de stad ontdekken, het beste van twee werelden hebben en zelf hun eigen weg bewandelen. Met sterke kleurrijke fashion, sterke vrouwelijke haarstijlen en een vriendelijke, maar zelfverzekerde uitstraling. Het is tijd om op te bloeien..
Met TRINITY haircare!

Logo

Brandbook

Brandbook