THE BALANCE
OF BEING

spring, summer, 2020

Embrace your inner goddess

Elk persoon is uniek. Elk individu heeft zijn eigen ka-rakteristieken. Iedereen heeft zijn eigen gewoontes. We hebben allemaal onze verschillen, klein of groot. Onderschat jezelf niet door jezelf met anderen te ver-gelijken. Het zijn juist onze verschillen die ons zo uniek maken.

In het hedendaagse leven, hebben we soms het gevoel dat we in constante interne strijd aan het leveren zijn. En deze interne strijd kan van dag tot dag verschillen, afhankelijk van zoveel verschillende aspecten, zoals onze stemming, onze agenda voor de dag, de mensen die we ontmoeten en de druk die we onszelf geven om onze dagelijkse doelen te bereiken.

Vrouwen zijn prachtige wezens, elk met hun eigen persoonlijkheid, hun eigen karakteristieken en hun eigen voorkomen. Elke vrouw is een godin, maar niet elke vrouw is zich hiervan bewust en dat is jammer.

In deze Trend Collectie heeft het European Artistic Team van TRINITY haircare twee elementen gecombineerd: De balans van het zijn en de omarming van jouw innerlijke godin.

Voor deze Trend Collectie hebben we 6 type godinnen gekozen, elk met hun eigen karakteristieken en betekenis.

Omarm jouw innerlijke godin, die uiteraard kan verschillen van dag tot dag, stemming tot stemming of moment tot moment. Het kan zelfs een combinatie van verschillende gevoelens, stemmingen en karakteristieken tegelijk zijn!

Zoals het spreekwoord zegt: Het gaat om de binnenkant! En dat is de essentie van onze Trend Collectie Lente / zomer 2020: de balans van het zijn en het omarmen van onze innerlijke godin

The balance of being – embrace your inner goddess!

Logo

Brandbook

Brandbook