• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Klant van ons kappersmerk worden

Als je klant van ons kappersmerk besluit te worden, zul je daar geen spijt van krijgen! Bij TRINITY haircare krijg je exclusief toegang tot professionele en duurzame haarproducten. Dit betekent dat onze producten niet verkrijgbaar zijn bij groothandels of webshops, en dus uitsluitend worden bemachtigd door onze partnersalons. Kies ervoor om klant van ons kappersmerk te worden en profiteer van het alleenrecht op onze producten.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Klant van ons kappersmerk worden is de slimste optie

Als klant van ons kappersmerk zal je altijd je concurrenten een stapje voor zijn. Je krijgt exclusief toegang tot al onze producten, onder andere onze professionele haarkleuring. Al onze producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Dit houdt in dat we duurzame verpakkingen hebben en onze producten biologische ingrediƫnten bevatten en dierproefvrij zijn. Verbeter de integriteit van jouw salon onder jouw klanten en voeg onze vegan haarverzorgingslijn toe aan jouw voorraad. Als klant van ons kappersmerk kan de naam van jouw salon alleen maar verbeterd worden!

Vul direct het contactformulier in

Meld je eenvoudig aan bij TRINITY haircare door het contactformulier in te vullen. Als je nog vragen voor ons hebt, schroom dan niet en neem direct telefonisch contact met ons op via +31 (0)485 521 333. Dan vertellen we je graag meer over onze selectie aan natuurlijke haarproducten voor jouw kapsalon.