• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Exclusieve haarproducten

Ben je op zoek naar exclusieve haarproducten voor jouw salon? Dan ben je bij TRINITY haircare aan het juiste adres! Doordat onze producten niet verkrijgbaar zijn bij groothandels en webshops, zij wij dé leverancier als het aankomt op exclusieve haarproducten. Neem een kijkje tussen ons ruime assortiment en verzeker jezelf en je klanten van de beste kwaliteit producten!

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Verkrijg uw exclusieve haarproducten bij ons

TRINITY haircare maakt het je heel gemakkelijk om jezelf te onderscheiden van uw concurrenten. Doordat wij uitsluitend aan salons leveren, zijn onze producten niet bij webshops of groothandels te vinden. Ons ruime assortiment aan exclusieve kappersproducten is daarom alleen verkrijgbaar bij onze partnersalons. Naast dat onze producten uitsluitend beschikbaar zijn voor onze partnersalons, zijn ze ook nog eens op natuurlijke wijze geproduceerd. Bekijk bijvoorbeeld onze haarverzorging voor gekleurd haar. Waar wacht je nog op? Profiteer van dit alleenrecht op exclusieve haarproducten van extreem hoge kwaliteit!

Leer, realiseer en profiteer!

Naast dat je ons inschakelt voor het verkrijgen van exclusieve haarproducten, doe je ook beroep op ons voor cursussen en professionele trainingen. Het is belangrijk om mee te gaan met de meeste recente trends en ontwikkelingen binnen de kappersbranche. Met de cursussen die TRINITY haircare aanbiedt blijf je op de hoogte van de nieuwste rages.

Neem contact met ons op

Schakel ons vandaag nog in als leverancier voor toegang tot de beste exclusieve haarproducten. Vul het contactformulier in via onze website. Heb je nog overige vragen? Bel ons via +31 (0)485 521 333 of stuur een e-mail via info@trinity-haircare.nl.