• Persoonlijke service
  • Dierproefvrij

  • Exclusief voor salons

Exclusieve kappersproducten

Word partner van TRINITY haircare en krijg exclusieve toegang tot alle professionele kappersproducten van ons merk. Schakel TRINITY haircare in als de standaard leverancier voor jouw kapsalon en profiteer van de hoogwaardige kwaliteit van onze exclusieve kappersproducten en persoonlijke service die bij ons garant staat. Bekijk wat wij voor jouw salon kunnen betekenen.

singlebest

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto TRINITY Academy

Verkrijg exclusieve kappersproducten van hoge kwaliteit bij ons

Omdat wij bij TRINITY haircare uitsluitend leveren aan onze partnersalons, zijn onze exclusieve haarproducten ook nergens anders verkrijgbaar. Dit betekent dat onze producten niet te vinden zijn in groothandels of webshops. Word vandaag nog partner van TRINITY haircare en onderscheid jouw salon van je concurrenten met onze professionele en exclusieve kappersproducten. Onze producten zijn niet alleen exclusief en van extreem hoge kwaliteit, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd. Des de meer reden om voor onze exclusieve kappersproducten te kiezen dus!

Vul eenvoudig het contactformulier in

Kies voor kwaliteit en word vandaag nog partnersalon van TRINITY haircare. Vul gemakkelijk het contactformulier in en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Als je nog vragen hebt of simpelweg meer informatie over ons op wilt vragen, neem dan contact met ons op via +31 (0)485 521 333 of stuur een e-mail via info@trinity-haircare.nl.